Nationale Feestdag 🇧🇪 Dit weekend 21% korting op de gehele collectie! Gebruik code BELGIUM21 tijdens het uitchecken.

Gratis verzending in Benelux vanaf €100. Rest van EU vanaf €150.

bomen geplant
4,281

Verzending en retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij trachten steeds uw bestelling dezelfde dag nog verzenden als u voor 14u bestelde en het product in voorraad is. De bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden gemaakt worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Van bepaalde productgroepen (sommige kids T-shirts, sweaters, hoodies,…) hebben we omwille van de kleine vraag geen of maar een zeer beperkte voorraad. Deze worden dan op afroep voor u klaargemaakt. U krijgt dan in uw bestelbevestiging achter het product de vermelding “Nabesteld”. Dit betekent dat uw bestelling hooguit 1 à 2 dagen langer op zich kan wachten.

Indien u hier vragen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren via sales@thevandal.be. Wij beantwoorden uw mail dan zo snel mogelijk.

Verzendmethoden in België

Wij vragen een kleine bijdrage voor verzendingen onder €100.

Ophaalpunt: €5

Kies tijdens het afrekenen voor één van de 1000 GLS afhaalpunten.

Thuislevering: €5

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor thuislevering.

Gratis levering vanaf €100!

Fietslevering: Fietslevering is mogelijk voor Antwerpen, Brussel en Gent

Voor Antwerpen: voor 12u besteld is binnen de 48u bij je thuis geleverd

Voor Brussel en Gent: voor woensdag 12u besteld is de eerst volgende vrijdag geleverd. (dus bestel je donderdag word je order de week er op vrijdag afgeleverd 😉

100% kuiten 0% uitstoot 😉

Verzendmethoden in de EU

Wij verzenden met bpost of DPD, afhankelijk van welke transporteur de goedkoopste en beste service naar deze bestemming aanbiedt.

Er geldt steeds een gratis levering vanaf €150 voor heel de Europese Unie

Kost afhankelijk van de bestemming

Tijdens het bestelproces kan u de verzendkosten berekenen aan de hand van het door u opgegeven adres.

Retourbeleid

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order en voor de bestelling verzonden is.

Retourneren/afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van de levering, om zonder opgave van reden het product te retourneren.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na communicatie via e-mail met sales@thevandal.be. Het pakket dient ons in deugdelijke staat te bereiken. De kostprijs van het terugsturen is voor rekening van de klant. Indien deze een omruiling wil, verstuurt The Vandal het nieuwe product kosteloos op.

Als u dat wenst zal The Vandal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten aan u terugstorten.

Alle annuleringen en ruilingen dienen schriftelijk (via mail: sales@thevandal.be) ons kenbaar worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan The Vandal heeft uitgevoerd; eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

Bij retour en of omruiling terugsturen naar volgend adres:

The Vandal bvba
Dokter Vande Perrelei 51
2140 Borgerhout
België

Vriendelijke groeten,

The Vandal

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuw collecties!