Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij zullen steeds uw bestelling dezelfde dag nog verzenden als u voor 14u bestelde en het product in voorraad is. De bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden gemaakt worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Van bepaalde productgroepen (sommige kids T-shirts, sweaters, hoodies,…) hebben we omwille van de kleine vraag geen of maar een zeer beperkte voorraad. Deze worden dan op afroep voor u klaargemaakt. U krijgt dan in uw bestelbevestiging achter het product de vermelding “Nabesteld”. Dit betekent dat uw bestelling hooguit 1 à 2 dagen langer op zich kan wachten.

Indien u hier vragen over heeft, aarzel dan niet ons te contacteren via bestellingen@thevandal.be. Wij beantwoorden uw mail dan zo snel mogelijk.

Verzendmethoden in België

Wij vragen een kleine bijdrage voor verzendingen onder €50. In ruil daarvoor krijgt u bij elke bestelling een gratis The Vandal postkaart.

Ophaalpunt: €3

Kies tijdens het afrekenen voor één van de 1250 bpost afhaalpunten.

Thuislevering: €4

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor thuislevering.

Gratis levering vanaf €50!

Verzendmethoden in de EU

Wij verzenden met bpost of DPD, afhankelijk van welke transporteur de goedkoopste en beste service naar deze bestemming aanbiedt.

Er geldt steeds een gratis levering vanaf €100 voor heel de Europese Unie

Kost afhankelijk van de bestemming

Tijdens het bestelproces kan u de verzendkosten berekenen aan de hand van het door u opgegeven adres.

 

Retourbeleid

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order en voor de bestelling verzonden is.

Retourneren/afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van de levering, om zonder opgave van reden het product te retourneren.

U kan via ons retourportaal op het adres https://thevandal.shipping-portal.com op een snelle en gemakkelijke manier uw eigen retourlabel afprinten en de voor u meest comfortabele retourmethode kiezen. Wij krijgen hiervan een melding en doen het nodige om u verder te helpen bij de rest van het retourproces. Als u een ander product in ruil wilt, gelieve dit dan te melden in de opmerkingen.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding via het retourportaal van The Vandal (zie hierboven) of via e-mail met bestellingen@thevandal.be. Het pakket dient ons in deugdelijke staat te bereiken.

Als u dat wenst zal The Vandal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten aan u terugstorten.

Alle annuleringen en ruilingen dienen schriftelijk (via mail: bestellingen@thevandal.be) ons kenbaar worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan The Vandal heeft uitgevoerd; eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

Bij retour en of omruiling terugsturen naar volgend adres:

The Vandal bvba

Dokter Vande Perrelei 51

2140 Borgerhout

België

 

Vriendelijke groeten,

The Vandal

×

Winkelmand