Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij doen onze uiterste best om u bestelling de zelfde dag nog te verzenden (voor 14u besteld). Na 14u besteld wordt deze de dag erna verzonden (op werkdagen)

De bestellingen die in het weekend of feestdagen worden gemaakt gaan de eerst volgende werkdag de post op.

Aangezien we ook met limited edition producten werken en deze op bestelling gemaakt worden kan de levertermijn voor de items tot max 3 dagen oplopen. Als u hier nog specifieke vragen over hebt mag u ons steeds contacteren op bestellingen@thevandal.be

Verzendmethoden in België

Ophaalpunt: €3

Kies tijdens het afrekenen één van de 1250 bpost afhaalpunten.

Thuislevering: €4

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor thuislevering.

Gratis levering vanaf €50!

 

Verzendmethoden in De EU

Kost afhankelijk van de bestemming

Wenst u op voorhand het juiste verzend bedrag te kennen? Gelieve ons dan te mailen op bestellingen@thevandal.be

Gratis levering vanaf €100 voor heel De Europese Unie

 

Retourbeleid

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 3 dagen na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u opgemaakte producten).

U kan via ons retourportaal op het adres https://thevandal.shipping-portal.com op een snelle en gemakkelijke manier uw eigen retourlabel afprinten en de voor u meest comfortabele retourmethode kiezen. Wij krijgen hiervan een melding en doen het nodige om u verder te helpen bij de rest van het retourproces.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij The Vandal (zie Algemene voorwaarden). Labels dienen aangehecht te zijn. Verpakking dient onbeschadigd en in onberispelijke staat te zijn. Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

The Vandal zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan The Vandal kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan The Vandal heeft uitgevoerd; eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

Bij retour en of omruiling terugsturen naar volgend adres:

The Vandal bvba

Troyentenhoflaan 7 bus 3

2600 Berchem

België

 

Vriendelijke groeten,

The Vandal

×

Winkelmand