Gratis verzending in Benelux, FR & DE vanaf €100. Rest van EU vanaf €150.

De Velosoof aka Kristof De Bruecker

“The Vandal staat voor mij garant voor betaalbare en hoog kwalitatieve fietskledij.”

Kristof De Bruecker aka Velosoof

Wat had Kristof zelf nog meer over zijn The Vandal kledij te vertellen?

Hun Nightrider Bib is wat mij betreft een top bib en zeker aan deze prijs. Dankzij de hoogwaardige zeem heb ik tijdens de longest day (400km en bijna 13u op de fiets) niets van last ondervonden wat in het verleden met andere bibs wel eens het geval was. Door de stretch stof blijft de broek mooi op zijn plaats zitten.

De Yeyo jersey is een echte eye-catcher door de print. Gemakkelijk te spotten in een peloton 😉
Ik zweet snel maar door de gebruikte meshstof op de achterkant is er voldoende ventilatie en zijn ritten boven 30 graden geen probleem.

In de pockets kan je voldoende gels en bars meenemen en door de brede gripper onderaan de trui blijft deze mooi op zijn plaats zitten.
(Tijdens de Schleck = 1 flesje van 500ml, 4 bars, 5 energy fruits, 5 gelletjes en gsm in de pockets gekregen)

Kristof deelt onze enorme passie voor het fietsen. Zijn mooie Velosoof-Instagram pagina was ons dan ook al opgevallen. Steevast post hij foto’s die hij neemt op zijn lange, mooie tochten door het Vlaamse land en ver daarbuiten.

Weer of geen weer, Kristof kruipt op zijn carbonnen ros en trotseert de wind, regen en sneeuw. Een flandrien van de originele soort dus! Wij ondersteunen hem graag met onze technische kleding. Zo is hij een fiere drager van onze Yeyo jersey. Daarmee reed hij samen met onze kopman Toon dit jaar nog de Schleck Granfondo. Hij schrikt er dus zeker niet voor terug om af en toe eens deel te nemen aan een wedstrijd.

Aangezien Velosoof Kristof vooral op zijn fiets terug te vinden is, draagt hij steeds heel trouw de Yeyo jersey, de bijpassende en ultracomfortabele Nightrider Bib shorts en één van onze performance sokken, zoals de WHTE., Full Gas of andere performance sokken. Die worden op regelmatige basis gedragen en lossen volgens zijn eigen woorden, meer dan behoorlijk de beloftes in.

We wensen hem nog veel kilometers fietsgenot toe!

Share this post

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuw collecties!