Nationale Feestdag 🇧🇪 Dit weekend 21% korting op de gehele collectie! Gebruik code BELGIUM21 tijdens het uitchecken.

Gratis verzending in Benelux vanaf €100. Rest van EU vanaf €150.

bomen geplant
4,716

Benefietavond – To Walk Again vzw

Op zaterdag 10 november organiseren The Vandal en #teamchassepatate een benefietavond ten voordele van het To Walk Again project van Marc Herremans. Vanaf 20u is iedereen daar welkom voor een gezellige avond waar we enkele sprekers zullen ontvangen. Onder hen o.a. Mats Willockx, de bezieler van #teamchassepatate en natuurlijk Marc Herremans zelf. We hopen ook Bahrain Merida-stagiair Maxim Pirard, Europees kampioen tijdrijden Victor Campenaerts en To Walk Again-ambassadrice Sarah De Bie te mogen ontvangen. Op de benefietavond overhandigen we officieel de cheque aan Marc Herremans.

Marc is voor ons geen onbekende. Een drietal jaren geleden werden we door hem gecontacteerd om petjes te maken voor zijn Coachingcenter Team 185. Wij maakten van de nood een deugd en gingen de petjes eigenhandig per fiets aan hem overhandigen. We verzorgden ondertussen met veel plezier al verschillende items voor Marc en verschillende van zijn projecten. En zij die hem een beetje kennen of volgen zullen weten dat dat er heel wat zijn.

Enkele maanden geleden contacteerde Marc ons voor zijn nieuwste project. “Project Shirin 2020” heeft als doel het jonge multi-toptalent Shirin Van Anrooij naar een mooi resultaat te leiden op het WK veldrijden 2020 in Zwitserland. Die editie zal voor de eerste keer een dames junioren competitie ingelegd worden. Het grote doel van Shirin ligt dus nog een kleine twee jaar van ons verwijderd. Voor dit project zijn wij de heel trotse casual kledij sponsor. Marc en Shirin zijn sinds dit jaar ook officiële The Vandal ambassadeurs.

Shirin van Anrooij is een 16-jarige jongedame uit Zeeland die de voorbije jaren in verschillende sporttakken heeft uitgeblonken. Het laatste jaar werd ze naast Nederlands kampioene veldrijden bij de nieuwelingen ook Nederlands kampioene op de 1500m indoor, won ze brons op het NK veldlopen en zilver op het WK offroad triatlon én het WK duatlon. Ook op de weg liet ze zich al meer dan gelden met een overwinning in de Brabantse Pijl voor de dames jeugd. Marc en zijn Team 185 zullen haar de komende twee jaren ondersteunen op zo’n manier dat ze zelf haar weg kan zoeken in wat haar het meeste ligt en waar ze het meest baat bij heeft. Er wordt haar dus een professionele omkadering aangeboden waar genoeg ruimte is voor haar persoonlijke ontwikkeling. Plezier beleven blijft wel bovenaan de prioriteitenlijst staan.

Ondertussen rijdt Shirin bij Team 185 al een deel van het veldritseizoen bij de dames elite. En niet zonder resultaat zo blijkt. De laatste Superprestige editie in Boom reed ze naar een zeer verdienstelijke 14e plek van 38 starters. Voor een nog steeds maar 16-jarige tussen (soms) professioneel rijdende veldrijdsters is dat een geweldig knappe prestatie.

The Vandal wenst Shirin alvast een succesvolle en sportieve toekomst!

Voor meer info kan je hier terecht:

Ons FB event voor de Benefietavond op 10 november

De Facebookpagina van #teamchassepatate

www.marcherremans.com

www.team185.be

Share this post

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuw collecties!