Nationale Feestdag 🇧🇪 Dit weekend 21% korting op de gehele collectie! Gebruik code BELGIUM21 tijdens het uitchecken.

Gratis verzending in Benelux vanaf €100. Rest van EU vanaf €150.

bomen geplant
4,230

Geef ons 10 kilometer!

50,00

Ordering this product will

Rescue 2 plastic bottles

Plant 1 tree

Steun Les Amis du Tour de France en sponsor ons een kilometer. Of twee… 😉

Het organiseren van ons supporterscafé naast het parcours van de Tour kost ons een dikke €5 per kilometer. De voornaamste kosten zitten in naft, péages, “kost en inwoon” van de crew, leurkaart, belastingen, abonnement TV Vlaanderen, vanaf dit jaar ook Starlink (;-)), stukken aan de bussen, een onverwachte tol aan een tunnel, …. Op die manier kunnen we boven op de berg een echt Belgisch supporterscafé organiseren met alles erop en er aan.

Natuurlijk verkopen we tijdens de Tour. Frisse pinten, Flandrien en de beste Bicky Burgers maar lang niet genoeg om al deze kosten te dekken. Door de jaren door hadden we verschillende partners/sponsors die we daar uiteraard heel dankbaar voor zijn. En nog. Ook dit jaar sponsoren Cristal Alken, Flandrien en Ethias. Onze basiskosten zijn daarmee gedekt. Maar we hebben extra steun nodig. Een alternatieve vorm van crowdfunding. Geef ons vijf euro! Daar maak je ons al heel blij mee!!

1 kilometer: Merci!

2 kilometer: 2 keer merci!

3 kilometer: dikke merci!

10 kilometer: dat verdient een goodiebag!

100 kilometer: Mille fois merci! Je wordt automatisch lid (#jesuisunami) met alle voordelen hieraan verbonden. Er bovenop onze coole hoodie en we nemen je in november mee naar de Groote Sluitingsprijs Bahamontes waar we je nog trakteren op een frisse pint achteraf!

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuw collecties!